Infarkt v cetrtek zvecer

Posted: 13/05/2011 in Dnevnik

Popoldan. Cetrtek. Po osupljivo prijetnih 28C, je v cetrtek nad Dusseldorf prisla neka mrzla fronta in me osebno spremenila v snezenega moza. Prav po hitrem postopku sem pokadil cigaret in odsel noter. Zaradi nervoze sem sel na cigaret se nekajkrat in tik pred zacetkom polfinala je bil zame kar nekaksen sok. Grem na WC, ko pred pisoarjem stoji Nizozemec, z levo roko drzi spolni ud, z desno pa tipka sms. Tecem proti svoji mizi in sov se je zacel…..sprosceno in vzneseno smo gledali. Nobene pretirane nervoze ni bilo cutiti, niti pri nas. Enostavno, verjeli smo, da Maja bo, da zna, da je. Saj veste, kaj mislim. Vse do tistih magicnih kuvert in…..kot deveta se je odprla SLOVENIJA. Vik in krik veselja. Z moje strani pa vpitja. Kratek insert je zabelezila tudi kamera in, kaj za vraga danes vse “novinarji” ovekovecijo. Skratka, moj izbruh veselja si lahko ogledate na http://www.youtube.com/watch?v=XUicGzJ3Wfs .Po izbruhu veselja smo bili na tiskovni konferenci, kjer so se dogajale zanimive reci. Pred tem je Maja izzrebala stevilko 20 in Ursa Vlasic se je izjemno veselila pozicije. V “igri” sta bili se stevilki 7 in 20. Po koncu tiskovne konference se je kar nekaj besed izreklo, o katerih pa, kot postena oseba, tokrat javno ne bom govoril. Prav gotovo je Maja tista, ki je carica, vsaka cast njej.
Po koncani tiskovni konferenci smo odsli na after party v EuroClub, kamor so lahko odsli le posebni izbranci z zapestnicami. Ponovno smo bili EDINI iz Slovenije (poleg nase RTV ekipe) na zabavi. Bilo je faj, ne prevec polno, a vseeno po mojih ocenah nekje okoli 1500 ljudi. Hvala RTV tudi za brezplacne kupone za pijaco. Vsaka cast.
Pa se okoli pol petih ponoci odpravimo domov. Erik je na veselje spil malo pivo in na poti domov zagledamo za seboj svetlikajoce luci. Policija je hotela preveriti stanje nabranega alkohola v krvi. Strasansko nenavaden pristop od uniformirane osebe. Uglajen. Dober vecer. Govorite nemsko ? Torej, anglesko. Kontrola prometa. Policija Dusseldorf. Naj se predstavim. Sem gospod Smitzel, rad bi pogledal Vase dokumente, to je prometno dovoljenje ter voznisko dovoljenje, ce mi ga izrocite. Nato je vprasal, ce je spil kaj alkohola in ob Erikovem odgovoru “malo pivo” nadaljeval s svojo vljudnostjo in profesionalnostjo : Vas lahko prosim, da izstopite in opravite test. Po nekaj trenutkih se vrne z informacijo, da je rezultat pokazal 0,0 ! Bravo Erik, hahaha. Ko se pripeljemo pred garazo, nas ustavi drug avto in, ko jim Erik razlozi, da so nas pred petimi minutami ze ustavili, so trije policisti le naredili “obhod” okoli avta in nam voscili lahko noc. Po tem pa spanjeeeee.. Bilo je kratko. Le stiri ure.

Cvetko Miran

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s