Kostimčki in nastopi

Posted: 10/05/2011 in Dnevnik

Kaj danes pricakovati na velikem odru v Düsseldorfu? Po mojem sredne dobro prireditev, z noja malo manj posrecenim voditeljskim triom  Judith Rakers, Stefan Raab in Anke Engelke, sledna bi lahko rekli “vlece” ostala dva z svojimi komedijanskimi izkusnjami, ki jih tudi vkljucuje v vodenje.  Razglenice so na zacetku se interesantne pola pa stara ze dolgocasna lajna. Kaj pa sami izvajalci he he.

Za dolocene obleke bi lahko rekli o moj bog, tako kot marsikateri v Sloveniji za Majino, ampak naj vas potolazim Maja je zelo dobro oblecena, v primerjavi z temi .  Poljska je recimo ena  od drzav, ki se ji kostimi za izvajalko niso ravno posrecili. Pri Rusih se mi zdi, da so ravnokar ugotovili, da obstajajo led lucke in se odlocili, da bodo kar vse izvajalce zamotali v le te.  In pol pride Hrvaska in ostanes brez besed, kdo za vraga jo je oblekel in kdo za vraga je delal koreografijo. Kaj bi naj pomenil tist mahanje z roko Celebrate.  Se nasa Mojca za Gradevizijo naredi boljse kostime Dejan pa boljs koreografijo. In tako lahka iznakazes relativno dober komad.  Portugal ????? Kdo za vraga razume kaj hocejo – it is time for revolution ???? A spet al kuga?? Kaj pa ostalo Litva, kaj za vraga hoce z govorico za gluhoneme, kter tak pa gleda ESC?????

Lahka recem, da sem se orenk zdolgocasil na prvi vaji nic posebnega, dopade se mi San Marino in privoscim jim, da pridejo naprej ampak zal mislim, da jim ne bo uspelo, ker bodo ponovno Azerbajdzan, Armenija, Rusija, Gruzija in ostale bivse CCCP drzave,( ki jih lahka prosim ze enkrat skenslajo z ESC ja) pristale v finalu.  Moj povzetek  pri izvajalcih v prvem polfinalu so kostimografi odpovedali  na veliko.

Branko Peric

Komentarji
  1. dpg pravi:

    lubk, wiii, mwa mwa 🙂
    p.s. drugič še 1x preber preden prtisneš enter 🙂 lov ju 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s